Luka Todorović na korak od Marakane

Podgoričanin iz "Venoma", Luka Todorović narednog mjeseca ide na probu u Crvenu zvezdu
551 pregleda 3 komentar(a)
Luka Todorović, Foto: Privatna arhiva
Luka Todorović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 08.08.2013. 12:22h

Mlađe kategorije Crvene zvezde možda od septembra postanu jače i za talentovanog mladića iz Crne Gore – 12-godišnji Podgoričanin Luka Todorović narednog mjeseca ide na probu u Crvenu zvezdu.

Todorović je ponikao u školi fudbala „Venom“ koju vodi bivši fudbaler Budućnosti Dejan-Džogo Rabrenović, a u julu je boravio u kampu Crvene zvezde koji se tradicionalno već pet godina održava na Jahorini.

"Odigrao sam tri utakmice i sve tri smo ubjedljivo pobijedili. Ja sam se istakao asistencijama. Dobio sam diplomu od Crvene zvezde na kojoj piše da sam ušao u krug najtalentovanijih čime sam se izborio za učešće u testnoj utakmici u Beogradu", rekao je Todorović.

On je jedan od 12 mladih fudbalera iz ovogodišnjeg kampa (jedini iz Crne Gore) koji će u septembru pokucati na vrata “Marakane” i uraditi sve da ostane u Ljutice Bogdana...

„Dvanaest veličanstvenih“ su izabrali trener Nebojša Stamenković i direktor omladinske škole Srđan Vasiljević, a u kampu je bilo više od 70 kandidata sa prostora bivše Jugoslavije, ali i iz Kanade, Francuske i Engleske.

Bonus video: