Luka Đorđević u Tventeu

"Odgovara mi što je Tvente odlična ekipa, koja igra napadački fudbal i biće puno prilike da igram", naglasio je Đorđević za "Vijesti"
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.08.2013. 23:58h

Napadač Zenita i crnogorske reprezentacije, Budvanin Luka Đorđević, ovu sezonu će provesti na pozajmici u holandskom Tventeu, objavio je juče zvanični sajt kluba sa Petrovskog.

Đorđević je 8. jula produžio ugovor sa Zenitom do kraja sezone 2015/2016. godine, a odlazak u Tvente biće mu prilika da dobije minutažu koja će mu omogućiti konstantan napredak.

"Sve smo dogovorili, preostalo je još samo da Đorđević parafira ugovor. Zadovoljni smo što će Luka naredne godine igrati u Tventeu", kazao je za "Vijesti" Igor Gluščević, menadžer Luke Đorđevića.

Naš napadač je juče otputovao za Enšede.

"Tvente je djelovao brzo i konkretno u želji da ovu sezonu odigram u njihovom dresu, a ja, sa druge strane, mislim da je holandska liga odlično mjesto za mladog napadača. Tvente je sjajna varijanta za mene u ovom trenutku, dobar je klub i postizao je sjajne rezultate prethodnih sezona. To je klub gdje mogu napredovati i naredne sezone se vratiti spreman za izazove u Zenitu, gdje se osjećam prelijepo. Odgovara mi što je Tvente odlična ekipa, koja igra napadački fudbal i biće puno prilike da igram", naglasio je Đorđević za "Vijesti".

Tvente je prošle sezone bio 6. u Prvenstvu Holandije, 2010. je bio šampion, a godinu kasnije drugi, nakon što je titulu izgubio u posljednjem kolu.

Bonus video: