Stefan Mugoša u Mladosti!

"Mugoša je naš igrač", potvrdio je „Vijestima” generalni sekretar kluba Miodrag Vukićević.
14 komentar(a)
Stefan Mugoša, Foto: Savo Prelević
Stefan Mugoša, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.08.2013. 23:48h

Transfer u Mogren je praktično bio dogovoren, ali se u posljednji čas sve promijenilo - doskorašnji fudbaler Budućnosti Stefan Mugoša karijeru nastavlja u Mladosti!

Našem mladom reprezentativcu je istekao ugovor sa „plavo-bijelima”, a bio je na meti Partizana i proveo nekoliko sedmica na probi u Tokiju.

Od transfera, međutim, nije bilo ništa, jer svaki inostrani klub koji bi ga doveo morao bi da plati Podgoričanima preko 200 hiljada eura kompenzacije za treninge.

Zbog toga je odlučio da ostane u Crnoj Gori, kako bi mogao da ode za manje obeštećenje. Pregovarao je sa Budućnosti, ali je dogovor propao u posljednji čas.

Okrenuo se Mogrenu, sportski direktor Budvana Ilija Rađenović je čak potvrdio da je postignut dogovor o trogodišnjem ugovoru, ali je došlo do neočekivanog obrta.

U posljednjim satima prelaznog roka, 21-godišnji napadač je potpisao ugovor sa klubom koji je ovog ljeta oduševio sve u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Mugoša je naš igrač", potvrdio je „Vijestima” generalni sekretar kluba Miodrag Vukićević.

Mladost je dovela i doskorašnjeg omladinca Hajduka, 19-godišnjeg Belmina Vilu, koji takođe igra na poziciji napadača. Vila je ponikao u sarajevskom Željezničaru, prošlog ljeta je kao najbolji strijelac juniorske lige BiH (30 golova) bio na pragu Dinama, ali je ipak otišao u Split.

Novi članovi „romantičara” su i 19-godišnji polušpic iz Australije, Abdul Sesaj, te bivši vezista Zete i Mogrena Zarija Peličić.

Ranije su stigli Ekvadorac Augusto Batioha, iz srpskih „romantičara”, OFK Beograda, kao i štoper Rudara Gavrilo Petrović.

Bonus video: