Viljaš-Boaš ljut na Anćelotija

“Priče o njegovom izvjesnom prelasku u Real su obične glasine. Mislim da nije bilo potrebno da trener Madriđana javno potvrdi da se vode razgovori o transferu”, naglasio je Viljaš-Boaš
0 komentar(a)
Andre Viljaš-Boaš i Garet Bejl, Foto: Reuters
Andre Viljaš-Boaš i Garet Bejl, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.08.2013. 17:10h

Menadžer Totenhema Andre Viljaš-Boaš rekao je da je ljut na kolegu Karla Anćelotija, jer je javno saopštio da se madridski Real interesuje za Gareta Bejla.

“Priče o njegovom izvjesnom prelasku u Real su obične glasine. Mislim da nije bilo potrebno da trener Madriđana javno potvrdi da se vode razgovori o transferu”, naglasio je Viljaš-Boaš u izjavi engleskim medijima.

On je dodao da se u zemljama kao što je Engleska kažnjavaju kontakti zainteresovanih klubova sa igračima koji su pod ugovorom.

“Zaista poštujem Anćelotija kao osobu i kao trenera. Ipak, oni su odlučili da, uprkos cijeloj situaciji, izađu u javnost”, dodao je portugalski stručnjak.

Real je navodno spreman da za transfer Bejla izdvoji vrtoglavih 120 miliona eura. Velški fudbaler nije juče putovao sa ekipom na prijateljski meč sa Monakom u toj kneževini.

Bonus video: