Tiodorović i Živković u Mornaru

"Zdrava je sredina, Mornar je klub duge tradicije, dogovorili smo korektne uslove i nadam se da ću u ovom gradu opravdati ukazano povjerenje", istakao je Tiodorović
1 komentar(a)
Ažurirano: 03.08.2013. 10:53h

U nedjelju u ponoć se završava prelazni rok, a uprava Mornara vrijedno radi na dovođenju zvučnih pojačanja. Paraf na ugovor je definitivno stavio i odlični vezista Luka Tiodorović, koji je nakon nastupa u Crnoj Gori, prošlu sezonu proveo u Albaniji, u ekipi Luftetarija.

"Zadavoljan sam uslovima i ambicijama kluba. Zdrava je sredina, Mornar je klub duge tradicije, dogovorili smo korektne uslove i nadam se da ću u ovom gradu opravdati ukazano povjerenje", istakao je bivši fudbaler Mladosti, Budućnosti, Mogrena, Smedereva i Polonije.

Barani su očigledno riješili i pitanje i napadača. Hrvatski internacionalac Tihomir Živković,koji je crnogorsku odiseju započeo u OFK Baru, nastavio u Petrovcu, a prošlu polusezonu proveo u inostranstvu, pojačaće konkurenciju u špicu napada.

"Dobro poznajem ligu, klub, grad, igrače i mentalitet tako da vjerujem da ću se lako uklopiti u zamisli šefa Sarića i njegovih saradnika", kratko je prokomentarisao napadač.

Kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskih klubu preovori sa odličnim Aleksandrom Dubljevićem iz Čelika su u završnoj fazi. Interesovanje postoji, ali se moraju poklopiti sve kockice.

Rečeno nam je da bi veliko pojačanje u smiraj prelaznog roka trebalo da stigne i iz Srbije.

Bonus video: