Marko Simić - novi Brnovićev adut u odbrani!

Sjajne partije u BATE Borisovu preporučile su Simića turskom Kajserisportu, ali crnogorskoj reprezentaciji
66 pregleda 19 komentar(a)
Ažurirano: 01.08.2013. 16:22h

Defanzivac turskog Kajzerispora Marko Simić novi je član fudbalske reperezentacije Crne Gore - selektor Branko Brnović uvrstiće ga na spisak fudbalera za prijateljski meč sa Bjelorusijom (14. avgust), a računa na njega i za naredne akcije.

"Marka Simića smo pratili godinu dana i mislimo da ima kvalitet i da može mnogo da nam pomogne u preostale tri utakmice u kvalifikacijama. Radi se o polivalentnom igraču, koji može da pokrije sve četiri pozicije u odbrani" rekao je Brnović.

Marko Simić je rođen 16. juna 1987. godine u Obrenovcu i prošao je mlađe kategorije Partizana. Seniorska karijeru je, međutim, počeo u inostranstvu - u bugarskom Spartaku iz Varne. Igrao je potom za Radnički iz Kragujevca, Honved iz Budimpešte, Bežaniju i Jagodinu, da bi fudbalski definitivno sazreo prošle sezone u BATE Borisovu, sa kojim je igrao Ligu šampiona.

Sjajne partije u Bjelorusiji preporučile su ga turskom Kajserisporu. Simić je sada jedan od najvažnijih fudbalera tima koji sa klupe predvodi Robert Prosinečki, a imaće šansu da pomogne i crnogorskoj reprezentaciji.

Bonus video: