Sevilja bez Gameira protiv Mladosti, pod znakom pitanja i Marin i Beto

Gameiro, koji je deset puta nastupao za reprezentaciju Francuske, projektovan je kao prvi napadač Sevilje, zajedno sa Kolumbijcem Karlosom Bakom
58 pregleda 4 komentar(a)
Beto, Foto: Marca.com
Beto, Foto: Marca.com
Ažurirano: 30.07.2013. 21:13h

Pojačanje iz Pari Sen Žermena Kevin Gameiro neće igrati za Sevilju u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u četvrtak protiv Mladosti.

Španski mediji pišu da će francuski napadač zbog povrede prepone pauzirati sedam dana, te da će medicinski tim Sevilje uraditi sve da ga oporavi za revanš u Podgorici 8. avgusta. Gameiro će propusti i popularni “triagonale” protiv Kadiza i Atletika Tetuana na Troferju Karanci u subotu. Povredu je zaradio u finišu priprema u Južnoj Americi, zbog čega nije trenirao u ponedjeljak i utorak.

No, to nije sve. Na povrede se žale vezista Marko Marin, koji je došao iz Čelzija, kao i golman Beto. Obojica su napustili jučerašnji trening i pod velikim su znakom pitanja za okršaj sa crnogorskim predstavnikom.

Gameiro, koji je deset puta nastupao za reprezentaciju Francuske, projektovan je kao prvi napadač Sevilje, zajedno sa Kolumbijcem Karlosom Bakom. Uprava kluba iz Andaluzije u 26-godišnjem napadaču vidi idealnu zamjenu za Alvara Negreda, koji je otišao u Mančester siti.

Gameiro je plaćen 10 miliona eura.

Bonus video: