Marko Vidović u Spartaku

Vidović je dvije godine igrao za Budućnost, sa kojom je 2008. osvojio titulu, da bi nakon toga nastupao za kiparski Anartozis, Levski iz Sofije i mađarske klubove Honved i Eger
1 komentar(a)
Ažurirano: 30.07.2013. 13:08h

Bivši fudbaler Budućnosti i mlade reprezentacije Crne Gore Marko Vidović potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Spartakom iz Subotice, javlja agencija Beta.

Vidović (25), koji igra na poziciji lijevog beka, karijeru je započeo u Partizanu, gdje je prošao sve selekcije, a pošto nije uspio da dobije željenu minutažu 2007. godine je prešao na kaljenje u Hajduk s Liona.

On je zatim dvije godine igrao za Budućnost, sa kojom je 2008. osvojio titulu, da bi nakon toga nastupao za kiparski Anartozis, Levski iz Sofije i mađarske klubove Honved i Eger.

U prvoj sezoni u dresu Honveda, 2012. godine, izborio je drugo mjesto u prvenstvu s ekipom i proglašen je za najboljeg stranca u toj sezoni.

"Spartak je dobar klub, lijepo sam se uklopio u kolektiv, ekipa je mlada i svi vjerujemo u uspjeh Spartaka ove sezone. Pozivam navijače da nas podrže u borbi za evropsko takmičenje", rekao je Vidović.

Bonus video: