Ludilo: Totenhem traži Realu 145 miliona za Bejla!

Za razliku od prethodnih dana, kad se cijena za transfer Bejla iz Totenhama u Real Madrid vrtjela oko brojke sa dvije cifre, danas na naslovnici stoje tri broja!
14 komentar(a)
Bejl, Foto: Marca.com
Bejl, Foto: Marca.com
Ažurirano: 30.07.2013. 12:12h

Naslovna strana madridskog dnevnog lista "Marka" i danas je 90 odsto ispunjena slikom Velšanina Gareta Bejla.

No, za razliku od prethodnih dana, kad se cijena za njegov transfer iz Totenhama u Real Madrid vrtjela oko brojke sa dvije cifre, danas na naslovnici stoje tri broja! "Marka", naime, tvrdi da je predsjednik Totenhama Denijel Levi zatražio od Reala nevjerovatnih 145 miliona eura za svog najboljeg igrača!

Madridski dnevnik je ovu cifru opisao izrazom "una locura" - u prevodu, ludilo!

U cifru od 145 miliona eura uračunat je i dolazak jednog od igrača španskog tima u Totenhem, samo je pitanje da li će to biti Fabio Koentrao ili, još vjerovatnije, Anhel di Marija, koji igra na sličnoj poziciji kao Bejl.

"As", s druge strane, prenosi da će najbolji fudbaler "sparsa" napustiti London za 98 miliona, a da će put "Vajt Hart Lejna" krenuti i Koentrao. Za te pare, Totenhem može da pojača sve linije tima i dovede dovoljno igrača da se umiješa u borbu za titulu Premijer lige.

Ostrvski mediji javljaju da je predsjednik Totenhema Deni Levi prekinuo odmor u Americi da bi do kraja nedjelje mogao da se sastane sa prvim čovjekom Reala Florentinom Peresom, kako bi postigli konačan dogovor.

Ako se transfer realizuje, biće pomjerene granice u fudbalu. Iznosio transfer 145 ili 98 miliona eura, rekord će biti srušen - sadašnji još uvijek drži Kristijano Ronaldo, koji je 2009. prešao iz Mančester junajteda u Real za 96 miliona.

Bonus video: