Tepih pod Malim brdom

Radnici koji već nekoliko mjeseci vrijedno rade na modernizaciji ovog fudbalskog zdanja, od juče su i zvanično krenuili sa završnom fazom - postavljanjem nove vrhunske travnate podloge
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.07.2013. 15:03h

Petrovčani će u novu sezonu, kao što je i najavljeno ući i sa renoviranim stadionom.

Problem koji je već dugi niz godina mučio stabilnog prvoligaša iz malog primorskog mjesta na pomolu je da konačno bude riješen. Naime, radnici koji već nekoliko mjeseci vrijedno rade na obnovi, ali i modernizaciji ovog fudbalskog zdanja, od juče su i zvanično krenuili sa praktično završnom fazom - postavljanjem nove vrhunske travnate podloge čije bi završetak radova trebalo da bude okončan tokom naredne sedmice.

" Rekao sam i ranije da radovi najvjerovatnije u potpunosti neće biti gotovi negdje do početka septembra, a tako će vjerovatno i biti. Ali zaista, uložili smo sve napore, ogromna finansijska sredstva da konačno budemo „ svoji na svome“. Da prilikom prvih većih kiša, ne moramo tražiti alternativna rješenja. Petrovac je klub koji ima trofej u svojim vitrinama, od obnove nezavisnosti učesnici smo elite. Imamo krupne planove, a za ostvarenje istih potreban nam je i adekvatan stadion. Prvi meč će najvjerovatnije biti odigran tek početkom septembra, ali smo zadovoljni onim što je urađeno i dinamikom radova", rekao je član Upravnog odbora kluba Mihailo Đurović.

Bonus video: