Ćetković predvodnik nove Budućnosti

On je danas prošao medicinske testove i potpisao ugovor, a sjutra će se priključiti ekipi na pripremama u Bajinoj Bašti
142 pregleda 9 komentar(a)
Ćetković, Foto: Privatna arhiva
Ćetković, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 29.07.2013. 19:48h

Nekadašnji fudbaler Zete i Mogrena, i povremeni crnogorski reprezentativac, Marko Ćetković, od sinoć je novi član Budućnosti.

Iako ima tek 27 godina, Ćetković će biti ubjedljivo najstariji fudbaler Budućnosti i biće mu povjerena uloga predvodnika “mlade garde” podgoričkog tima, koja će u narednoj sezoni dobiti priliku da se iskaže. Ne prinudno, već konceptualno, kako su nedavno najavili predsjednik kluba Bojan Šarkić i član Upravnog odbora zadužen za stručni dio, Nikola Jovanović.

Ćetković je juče prošao medicinske testove i potpisao jednogodišnji ugovor, a danas će se staviti na rasolaganju treneru Nenadu Vukčeviću, na pripremama u Bajinoj Bašti.

Hitronogi vezista je drugo pojačanje Budućnosti u ovom prelaznom roku, nakon dolaska zadnjeg veznog iz Lovćena, Denija Hočka.

Prije Budućnosti, Ćetković je nastupao za Mladost, Zetu, Mogren, Partizan, poljske timove Jagieloniju i Posbekidze, kao i za Buriram junated sa Tajlanda.

Markov brat Đorđije takođe je bio član Budućnosti, i to u dva navrata, od 2001. do 2003. godine i u prvom dijelu sezone 2009/10. Njihov ujak Predrag Mijatović je legenda Budućnosti i crnogorskog fudbala.

Dokaskom Ćetkovića ne završava se potraga za pojačanjima podgoričkog kluba. Budućnost je zainteresovana za golmana Bokelja Danijela Petkovića, vezistu Juventusa Hasana Pepića, kao i za - Simona Vukčevića, koji je želja svih želja nove uprave. Koliko realna, tek će se vidjeti...

Bonus video: