Rejna: Liverpul me je otjerao u Napoli

„Prirodno je što sam razočaran, jer mi je uprava kluba saopštila da sam pozajmljen Napoliju tek kada je cio posao završen“, naveo je Rejna u otvorenom pismu navijačima Liverpula
1 komentar(a)
Rejna, Foto: REUTERS
Rejna, Foto: REUTERS
Ažurirano: 29.07.2013. 12:40h

Pepe Rejna je rekao da ga je Liverpul „praktično otjerao“ u Napoli, u kojem će provesti godinu na pozajmici.

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers još ranije odlučio je da mjesto među stativama zauzme Simon Minjole, što je Rejni bio jasan signal.

Mediji u Engleskoj i Španiji spekulisali su prošlog meseca da bi Rejna mogao da ode u Barselonu i tamo zamijeni kolegu iz reprezentacije Viktora Valdesa, ali ponuda iz katalonskog giganta nije stigla.

„Jedino zbog čega žalim je način na koji odlazim iz Liverpula. Prirodno je što sam razočaran, jer mi je uprava kluba saopštila da sam pozajmljen Napoliju tek kada je cio posao završen. Mislim da sam, ipak, zaslužio bolji tretman“, naveo je Rejna u otvorenom pismu navijačima Liverpula.

On je kazao i da je upravi engleskog kluba najavio mogućnost prelaska u Barselonu, ali je ostavio i otvorena vrata za produžetak saradnje sa Liverpulom.

„Rekao sam menadžeru da hoću da igram za Liverpul, a da bih o Barseloni razmislio tek ako bi stigla konkretna ponuda jer bi za mene to bila šansa za povratak kući“, zaključio je Rejna.

On je sa Liverpulom osvojio FA kup, Liga kup i evropski Superkup, dok sa reprezentacijom Španije ima dvije evropske i jednu titulu svjetskog prvaka.

Bonus video: