Petrović raskinuo ugovor sa Anžijem

Sajt Anžija navodi da se rukovodstvo kluba zahvaljuje Petroviću za sjajan posao urađen u klubu, napretku i njegovom odnosu prema igračima
2 komentar(a)
Petrović, Foto: Beta/AP
Petrović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 26.07.2013. 14:40h

Pomoćnik Gusa Hidinka u Anžiju, Željko Petrović je napustio klub tri dana nakon holandskog trenera sa kojim je prije godinu i po preuzeo projekat milijardera Sulejmana Kerimova.

"Želim da se zahvalim svima u Anžiju za prelijepo vrijeme provedeno u klubu. Navijačima, ali i svima koji su pomogli da Anži postane veliki klub - rukovodiocima i zaposlenim u klubu, koji su mi pomagali na svakom koraku. Naročita zahvalnost ide igračima, koji su mi poklonili lijepe minute svojom dobrom igrom. Želim klubu, koji će ostati u mom srcu, dalje uspjehe, trofeje i napredak", citirao je Petrovića zvanični sajt Anžija.

Sajt Anžija navodi da se rukovodstvo kluba zahvaljuje Petroviću za sjajan posao urađen u klubu, napretku i njegovom odnosu prema igračima.

Klupu Anžija preuzeo je Holanđanin Rene Melensten,koji je bio pomoćnik ser Aleksa Fergusona u Mančester junajtedu, ali Petrović nije ostao da radi. Ruski mediji su objavili da je Petrović sporazumno raskinuo ugovor sa Anžijem.

Bonus video: