Liverpul odbio 40 miliona i jednu funtu za Suaresa

Prema uslovima ugovora koji je prošlog avgusta Suares potpisao sa Liverpulom, klub mora da razmotri svaku ponudu koja prelazi 40 miliona funti
0 komentar(a)
Luis Suares, Foto: Reuters
Luis Suares, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.07.2013. 12:16h

Fudbalski klub Liverpul obdio je ponudu Arsenala od 40 miliona i jedne funte za napadača Luisa Suaresa, prenijeli su danas britanski mediji.

Prema uslovima ugovora koji je prošlog avgusta Suares potpisao sa Liverpulom, klub mora da razmotri svaku ponudu koja prelazi 40 miliona funti i o tome ga obavijesti. Brojni britanski mediji prenijeli su da je klub sa Enfilda odbio i tu ponudu za Urugvajca.

To je druga ponuda Arsenala koju je Liverpul odbio, pošto uprava kluba sa Enfilda smatra da Suares vrijedi mnogo više.

Trener Liverpula Brendan Rodžers rekao je prošle nedjelje da Suares vrijedi najmanje 55 miliona funti - koliko je Pari sen Žermen platio Napoliju za napadača Edinsona Kavanija.

Suares je u više navrata izjavio da želi da ode iz Liverpula, pošto se klub ne takmiči u Ligi šampiona i ne učestvuje u borbi za trofeje. Takođe, rekao je i da želi da ode iz Engleske, pošto je nezadovoljan tretmanom u britanskim medijima.

Urugvajski reprezentativac je prošle sezone odigrao 44 utakmice i postigao 30 golova. Suares će propustiti prvih šest utakmica u novoj sezoni, pošto je suspendovan na 10 mečeva jer je tokom utakmice sa Čelzijem ugrizao Branislava Ivanovića.

Suares se trenutno nalazi sa ekipom u Australiji na klupskoj turneji.

Bonus video: