Radojičić: Ne treba dirati fudbalere

"Golove smo primili jeftino i boli ovakav poraz. Nismo imali ni sreće kada je lopta nekoliko puta šetala po njihovom šesnestercu", kaže trener Sutjeske
74 pregleda 11 komentar(a)
Dragan Radojičić, Foto: Savo Prelević
Dragan Radojičić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.07.2013. 20:58h

Nakon ubjedljivog poraza od Šerifa (5:0), trener Sutjeske Dragan Radojičić istakao je nakon meča da je njegov tim “debelo pokvario utisak iz prve utakmice”, ali da za to ne treba kriviti fudbalere...

"Momke ne treba dirati. Ja sam napravio plan igre, kriv sam i odgovoran. U meč smo ušli kako treba, onako kako dolikuje. Međutim, sve ono što smo uspjeli u Tiraspolju da suzbijemo - kontru, polukontru i prenos lopte Šerifa, danas nismo uspjeli da zaustavimo. Golove smo primili jeftino i boli ovakav poraz. Nismo imali ni sreće kada je lopta nekoliko puta šetala po njihovom šesnestercu. Možda nam je trebalo više kvaliteta u završnici da postignemo gol. Plan je bio da čuvamo loptu, ali previše puta smo je poklonili rivalu. Dogovorili smo se da ne žurimo, da čekamo protivnika jer nam je početni rezultat odgovarao. Sve je, međutim, išlo na njihovu vodenicu, čak i kriterijum suđenja", rekao je Radojičić, koji je ruskom sudiji Vladimiru Kazmenku posvetio nekoliko rečenica:

"Sudije su se ponašale kao da je Sutjeska mali klub. Zaslužili smo veće poštovanje. Dodjeljivanje kartona našim i nedodjeljivanje kartona igračima Šerifa zaista je djelovalo frustrirajuće. Momci su dali sve od sebe, ali došao je težak poraz. Šerif je dokazao da ima ogroman kvalitet koji je došao do izražaja. Mladost pobjeđuje, iz ove situacije izaći ćemo jači", rekao je Dragan Radojićić, trener Sutjeske.

Vječeslčav Rusnjak, v.d. trenera Šerifa, džentlmenski je čestitao Nikšićanima, a onda počeo da pravi plan za okršaje sa Dinamom.

"Čestitam Sutjesci na dobroj igri. Atmosfera je bila fantastična, prava fudbalska. Želim da zahvalim mojim momcima na dobroj partiji. Kao što smo obećali, odigrali smo bolje drugi meč. Nadam sa da će se iz sedmice u sedmicu naša igra popravljati. Vjerujem da ćemo uspjeti na napravimo saradnju između novih igrača", rekao je Rusnak.

Bonus video: