Mornar ipak ide na pripreme

Barani će ipak, doduše, prema nezvaničnim informacijama u okrnjenom sastavu u četvrtak ujutro otputovati za Krupanj
64 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 17.07.2013. 11:24h

Kasni sastanak koji je predsjednik FK Mornar Žarko Pavićević sinoć u kasnim satima održao sa stručnim štabom i igračima Mornara, baš kako smo i najavili, urodio je plodom.

Barani će ipak, doduše, prema nezvaničnim informacijama u okrnjenom sastavu u četvrtak ujutro otputovati za Krupanj.

Naime, prema našim saznanjima u autobusu neće biti petorice igrača koji su još uvijek nezadovoljni iako se situacija mjenja iz časa u čas.

"Zaista smo se potrudili da nađemo kompromis, ali očigledno da neki igrači imaju više, a neki manje razumijevanja. Ono što je fakat jeste da će ekipa obaviti bazične pripreme koje su itekako važne. Prema saznanjima sa kojima raspolažemo, za Krupanj neće otputovati nekoliko igrača. Ruku na srce, možda i neki važni igrači za naš klub. Mada, preokreti su mogući, ali znate onu staru devizu - koga nema bez njega se može i mora. Ali, ko ne bude na pripremama slobodan je u odabiru nove sredine", informisao nas je sekretar kluba Lazar Macanović.

Kako god, mnogo toga će biti jasnije narednih dana, jer nije isključeno da se neko predomisli ili kasnije priključi ako to dozvoli šef struke Obren Sarić i njegovi saradnici u saradnji sa čelnim ljudima kluba.

Bonus video: