Radojičić: Ispunili smo obećanje

Sutjeska će za sedam dana u Nikšiću imati idealnu šansu da plasmanom u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona ostvari najveći uspjeh u istoriji kluba
10 komentar(a)
Ažurirano: 17.07.2013. 08:06h

Trener Sutjeske Dragan Radojičić bio je vidno zadovoljan nakon meča na “Boljšajoj Sportivnjajoj areni” u Tiraspolju.

Sutjeska je na gostovanju šampionu Moldavije odigrala 1:1 pa će za sedam dana u Nikšiću imati idealnu šansu da plasmanom u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona ostvari najveći uspjeh u istoriji kluba.

Zlatni remi Sutjeske u Tiraspolju!>>>

"Došli smo ovdje, kao što sam i najavio, da budemo tvrd protivnik. Šerif je pokazao da se radi o veoma kvalitetnoj ekipi, sa mnogo kvalitetnih pojedinaca, ali i da timski djeluje veoma dobro. Ovo je naša prva utakmica u istoriji kluba u kvalifikacijama za Ligu šampiona i zbog toga, vjerovatno, nismo bili kvalitetniji u završnici akcija. Falilo nam je to, sputala nas je važnost meča, ali smo ostavili srce na terenu i to sam obećao, bez obzira na kvalitet Šerifa", prokomentarisao je Radojičić.

Iskustvo iz prve utakmice mnogo će značiti Nikšićanima u revanšu.

"Impresivan je ovaj sportski centar, organizacija kluba... Kazaću i da niko ovdje ne zna koliko nam znači ovako dobar rezultat u gostima protiv Šerifa. Važno nam je zbog toga što smo vidjeli šta sve imate i volio bih da makar četvrtinu ovoga što posjeduje Šerif imamo i mi u Nikšiću - kazao je Radojičić moldavskim novinarima.

Moldavci su poveli u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena golom Luvanora, izjednačio je Andrija Pejović u 54. minutu.

V. D. trenera Šerifa Vjačeslav Rusnjak bio je drugačijeg raspoloženja.

"Nisam uspio da odaberem najbolji tim i ukomponujem sve igrače koji su nedavno stigli kao pojačanja. Nadam se da ćemo u narednih nekoliko dana postići mnogo toga i da ćemo proći dalje, jer zna se šta je naš cilj. Imali smo pet kontrolnih utakmica, svi su dobili šansu, ali ni to nam nije pomoglo, očigledno", kazao je Rusnjak.

Galerija

Bonus video: