Igrači Mornara odbili da idu na bazične pripreme jer nisu dobili pola zaostale plate

Igrači Mornara su zbog neizmirene samo pola plate iz prošle sezone odlučili da svoje nezadovoljstvo ispolje tako što će odbiti da putuju na bazične pripreme
2 komentar(a)
Ažurirano: 16.07.2013. 22:23h

U vremenu teške finansijske situacije, kada brojni klubovi kubure sa finansijama, igrači Mornara su zbog neizmirene samo pola plate iz prošle sezone odlučili da svoje nezadovoljstvo ispolje tako što će odbiti da putuju na bazične pripreme.

Kada se brojni i zvučniji crnogorski klubovi pripremaju na domaćim destinacijama, a kada je uprava Mornara obezbjedila bazični pripreme u Krupnju, baš zbog tog nezadovoljstva put je iznenada u„ pet do 12“ otkazan.

"Stvarno smo razočarani. Svi iz uprave. Pola majske plate je danas izmireno, igrači su očekivali i drugu polovinu da bi krenuli za Krupanj, ali je situacija u društvu teška i to moraju da shvate. Ima timova kojima se duguje po pet, šest i više plata pa osvajaju Kupove, prvenstva, igraju u Evropi. Otkazali smo autobus, rezervacije, smještaj. Zaista ne bih o daljim koracima u klubu, ali neki igrači će se dobro zapitati o budućem statusu", rekao je sekretar kuba Lazar Macanović.

Iz izvora bliskih klubu saznali smo informaciju da je predsjednik kluba Žarko Pavićević u kasnim večernjim satima zakazao sastanak sa stručnim štabom i upravom, u cilju dogovora oko novonastale situacije. Tako da postoji mogućnost da jedan dio fudbalera, koji nije „tvrdog“ mišljenja popusti i ipak otputuje na pripreme.

Situacija će tek sjutra biti kristalno jasna...

Bonus video: