Ivanović želi da Suares pređe u Čelzi

"Tajms sport" danas navodi da je Ivanović rekao Murinju da bi bio srećan da Čelzi "pobijedi" Arsenal i potpiše ugovor sa Suaresom
0 komentar(a)
Luis Suares i Branislav Ivanović, Foto: Reuters
Luis Suares i Branislav Ivanović, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.07.2013. 12:14h

Fudbaler Čelzija Branislav Ivanović rekao je da ne bi imao ništa protiv da u klub dođe Luis Suares, uprkos tome što ga je napadač Liverpula ugrizao tokom utakmice u prošloj sezoni.

Novi trener Čelzija Žoze Morinjo želi da kupi jednog napadača tokom ljetnjeg prelaznog roka, a zainteresovan je za Suaresa, nakon što je Urugvajac u više navrata izjavio da želi da napusti klub.

"Tajms sport" danas navodi da je Ivanović rekao Murinju da bi bio srećan da Čelzi "pobijedi" Arsenal i potpiše ugovor sa Suaresom.

Liverpul je odbio ponudu Arsenala od 30 miliona funti, a mediji navode da će "tobdžije" poslati novu ponudu od 35 miliona.

Tokom utakmice u aprilu na Enfildu, Suares je ugrizao Ivanovića, zbog čega je kažnjen sa 10 utakmica suspenzije. On će tako propustiti prvih šest utakmica na početku sezone.

"Ono što se desilo na terenu, završilo se na terenu. Suares je jedan od najboljih napadača u Premijer ligi. Nemam problema sa njim, niti nedoumice", rekao je Ivanović.

Za Ivanovića je zainteresovan Pari Sen Žermen, ali reprezentativac Srbije rekao je da želi da ostane na Stamford Bridžu.

"Srećan sam u Čelziju. Učiniću sve i naporno ću raditi, želim da dam sve od sebe za klub. To se neće promijeniti do mog posljednjeg dana na Stamford Bridžu", rekao je Ivanović.

Bonus video: