Grbić: Došao sam zbog Lige šampiona

„Presrećan sam što sam došao u klub kao što je Partizan. Imao sam finansijski primamljivije ponude iz inostranstva, ali Partizan je Partizan”, rekao je Grbić
66 pregleda 9 komentar(a)
Petar Grbić, Foto: Www.partizan.rs
Petar Grbić, Foto: Www.partizan.rs
Ažurirano: 15.07.2013. 12:55h

Novi fudbaler Partizana Petar Grbić rekao je danas da je presrećan što je došao u veliki klub i da je jedan od razloga zbog kojih je izabrao „crno-bijele” igranje u Ligi šampiona.

„Presrećan sam što sam došao u klub kao što je Partizan. Imao sam finansijski primamljivije ponude iz inostranstva, ali Partizan je Partizan”.

„Te ekipe nemaju ambicije kao Partizan. šest godina je uzastopno prvak Srbije i zbog njegovih šampionskih ambicija odlučio sam da dođem”, rekao je Grbić novinarima na stadionu Partizana.

Grbić je prošlu sezonu proveo u OFK Beogradu, gdje je igrao na pozajmici iz Olimpijakosa, a u novom klubu nosiće dres sa brojem 24.

„I Liga šampiona je veliki razlog za dolazak u Partizan. Imam godinu da se dokažem i ljudima iz kluba i navijačima”, rekao je Grbić.

Novi fudbaler „crno-bijelih” je prošle sezone u dresu OFK Beograda postigao tri gola Crvenoj zvezdi.

„Imao sam sreću da postignem tri gola protiv Crvene zvezde, a protiv Partizana nisam igrao. To su utakmice na kojima igrači imaju priliku da se dokažu”.

„Ne želim ništa da obećavam, ali pokušaću da nastavim tu tradiciju”, kazao je on.

Trener Partizana Vuk Rašovic kazao je da je dolazak Grbića bila njegova želja.

„Petar je bio moja želja, u kontaktu smo već mjesec. On će morati da se posveti fizičkoj pripremi, biće mu potrebno dvije sedmice da ude u konkurenciju za mjesto u timu”, istakao je Rašović.

Sportski direktor Partizana Albert Nađ rekao je da će dolazak Grbića pojačati ekupu šampiona Srbije.

„Veliko mi je zadovoljstvo što je Petar došao u, mogu slobodno da kažem, najveći klub na Balkanu. Ovim pokazujemo da smo ozbiljni i da želimo da imamo što jaču ekipu”, naveo je Nađ.

Bonus video: