Nezaboravno iskustvo

"Sam boravak na ovom prestižnom turniru bio je veliki doživljaj za dječake, da ne govorim o sjajnom uspjehu koji su postigli", kaže trener David Camaj
3 komentar(a)
Ažurirano: 13.07.2013. 12:09h

Ekipa FK Malesije koju vodi bivši igrač Mladosti David Camaj prije nekoliko dana vratila se sa međunarodnog turnira u Štutgartu, na kojem učestvuje već treću godinu zaredom.

U pitanju je jedan od najvećih i najmasovnijih turnira za mlađe kategorije u Evropi, na kojem je ove godine učestvovalo čak 114 ekipa iz Belgije, Holandije, Austrije, Češke, Italije, Francuske i drugih zemalja.

Dječaci Malesije, rođeni 2002. i 2003. godine, imali su prilike da sa vršnjacima iz cijele Evrope pokažu kvalitete. U tome su i uspjeli, jer su na 14 utakmica ostvarili po pet pobjeda i remija, uz četiri poraza.

"Sam boravak na ovom prestižnom turniru bio je veliki doživljaj za dječake, da ne govorim o sjajnom uspjehu koji su postigli. Osim velikog iskustva na terenu, igrači su imali priliku da posjete neka kultna mjesta, kao što stadion “Alijanc arena” u Minhenu, ili muzej “Poršea”, u Šuturgatu".

Ništa, tvrdi Camaj, ne bi bilo moguće bez pravih sponzora...

"Želio bih da se zahvalim mom velikom prijatelju i fudbalskoj legendi Ardijana Đokaju, koji nam već tri godine omogućuje da besplatno treniramo u fenomenalnim uslovima, zatim našem glavnom sponozru “Kastelani”, potom Albinu i Noši Camaju, Leonu Drešaju.... Jedno veliko hvala i za Fudbalski savez Crne Gore na čelu sa predsjednikom Dejanom Savićevićem, koji su nas već nekoliko puta pomogli za putovanje u inostranstvo.

Talenata ima i za mnoge igrače će se uskoro čuti, kaže David Camaj.

"Već imamo reprezentativce koji su ponikli u našem klubu, poput Dritona Camaja koji igra za Budućnost. Tu su još Alden Škrijelj, Kenan Orahovac, Jonatan Drešaj... Ponosni smo što su naši igrači cijenjeni i ubijeđen sam da će se uskoro čuti za Romarija Camaja, Aldina Đokaja, Marjana Vuljaja...", zaključuje Camaj.

Bonus video: