Konte: Napoli će biti jači bez Kavanija

"Volio bih da 'matador' ostane u Napoliju. Sa njim u timu smo ih obično pobjeđivali... Ali, Napoli će moći da investira tih 63 miliona eura", kazao je Konte za italijanske medije
0 komentar(a)
Antonio Konte, Foto: Beta AP
Antonio Konte, Foto: Beta AP
Ažurirano: 12.07.2013. 11:32h

Trener Juventusa Antonio Konte rekao je danas da će Napoli biti jači tim ukoliko proda urugvajskog fudbalera Edinsona Kavanija.

Kavani je prošle sezone postigao 29 golova u 34 nastupa u Seriji A i tako pomogao Napoliju da stigne do drugog mjesta na tabeli, ali Konte smatra da će tim iz Napulja imati samo koristi od njegovog transfera.

"Mislim da će ako Pari sen Žermen plati 63 miliona za Kavanija to biti poklon za Napoli. Volio bih da 'matador' ostane u Napoliju. Sa njim u timu smo ih obično pobjeđivali... Ali, Napoli će moći da investira tih 63 miliona eura", kazao je Konte za italijanske medije.

Govoreći o rivalima uoči početka nove sezone, Konte je istakao da su najveće prijetnje Juventusu u trci za novi Skudeto Inter, Milan i Fiorentina.

"Inter ima sjajnog trenera, a Milan je izgubio samo jednom u drugom delu prošle sezone. Fiorentina, takođe, postaje velika sa Mariom Gomezom u timu", kazao je Konte.

Juventus će se u narednoj sezoni boriti za treću uzastopnu titulu u Seriji A.

Bonus video: