Konte: Jovetić vrijedi 30 miliona, ali u Italiji niko nema taj novac

"Trideset miliona? To je visoka cijena, ali pravedna. Jovetić je top igrač koji u budućnosti može da vrijedi i više. On će otići u tim koji ima taj novac", rekao je Konte
1 komentar(a)
Jovetić, Foto: Beta/AP
Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 11.07.2013. 15:58h

Stevan Jovetić sve je dalje od Juventusa, a sve bliži transferu u Englesku.

Dva dana nakon što je Mančester siti izrazio spremnost da plati 30 miliona, a u trku se uključio i Mančester junajted, stigla je izjava trenera Juventusa Antonija Kontea koja bi moglda da se parafrazira riječina: "Želimo Stevana, ali nemamo taj novac"!

Govoreći na konferenciji za novinare uoči početka priprema za predstojeću sezonu, trener Juventusa pričao je o kvalitetima crnogorskog superstara, ali i o cijeni koju je odredila Fiorentina.

"Trideset miliona? To je visoka cijena, ali pravedna. Jovetić je top igrač koji u budućnosti može da vrijedi i više od toga. On će otići u tim koji ima taj novac, ali u Italiji trenutno nema kluba koji bi platio toliko", rekao je Konte.

Juve je u ovom prelaznom roku već angažovao dva napadaća - Karlosa Tevesa iz Sitija za 12 miliona eura, kao i Fernanda Ljorentea (Atletik Bilbao) za džabe.

Konte bi rado upotpunio napad i sa Stevanom Jovetićem, ali napadača Fiorentine mogu da plate samo Englezi, uz nekoliko klubova pod patronatom arapskih šeika ili ruskih oligarha...

Bonus video: