Bulajić: Predstavićemo se u dobrom svjetlu

Čelik će pokušati da popravi utisak na stadionu “Jožef Božik”, nakon debakla protiv Honveda (1:4)
4 komentar(a)
Ažurirano: 11.07.2013. 10:43h

Ubjedljiv trijumf Honveda nad Čelikom u Nikšiću (4:1), odgonetnuo je sve dileme o putniku u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izabranici Slavoljuba Bubanje prošle sedmice nisu uspjeli na svom terenu da izbore pozitivan rezultat, koji bi im uoči revanš meča u Budimpešti ostavio tračak nade da mogu da naprave prvorazredno iznenađenje. Ipak, poslije rezultatskog brodoloma kraj Bistrice, crnogorski predstavnik pokušaće da popravi utisak u gostima, protiv rivala koji je odmah nakon prvog susreta istakao pobjedničke afinitete pred nastupajući okršaj na stadionu “Jožef Božik”.

" Moramo da zbijemo redove i da odigramo znatno bolje večerašnji meč. Upoznali smo kvalitete Honveda, koji jednako dobro igra od prvog do posljednjeg minuta. Sigurno da ih visok trijumf u Nikšiću neće uspavati. Ipak, uvjeren sam da ne možemo da ponovimo loše izdanje iz prvog susreta. Moramo odigrati taktički znatno bolje, greške svesti na minimum, posebno u defanzivi, jer su Mađari najopasni kad je najpotrebnije. Glavni cilj nam je da popravimo utisak, jer daleko od toga da možemo da napravimo iznenađenje. Nećemo igrati defanzivno, odlučni smo da odigramo otvorenu utakmicu i da se predstavimo u dobrom svjetlu", rekao je Boris Bulajić, vezista Čelika.

HONVED - ČELIK (prvi meč 4:1) Budimpešta - Stadion ”Jožef Božik”. Kapacitet: 10.000. Sudija: Žonatan Lardo (Belgija). Početak u 20.30 časova. Honved (4-3-3): Kemeneš - Ikene, Lovrić, Ignjatović, Živanović - Hidi, Nađ, Večei - Delceg, Dijabi, Holender. Čelik (4-4-2): Banović – Dubljević, Vuković, Radović, Videkanić - Bulajić, Adrović, Zorić, Jovović - Račić, Ivanović.

Bonus video: