Galijani: Ciljamo jedno od prva tri mjesta

"Želimo opet da budemo među prva tri tima i da doguramo što dalje u Kupu Italije. To su naši ciljevi. Plasman u Ligu šampiona je ključan, zbog ekonomskih aspekata", izjavio je Galijani
1 komentar(a)
Adrijano Galijani, Foto: Reuters
Adrijano Galijani, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.07.2013. 11:12h

Izgleda da je prošlo vrijeme kada je Milan pucao na titulu bez alternative. Cilj u narednoj sezoni je plasman u Ligu šampiona, kazao je potpredsjednik "rosonera" Adrijano Galijani.

"Prošla sezona je bila teška za nas. Imali smo očajan početak, ali sjajan završetak. Izborili smo kvalifikacije za Ligu šampiona i tako ispunili cilj. U novu sezonu ulazimo bez ikakvih psiholoških posljedica", kazao je Galijani.

Izgradnjom novog stadiona, Juventus se u Italiji finansijski odvojio od konkurencije. "Stara dama" je osvojila dvije titule zaredom i sve su prilike da će još nekoliko sezona harati italijanskim fudbalom.

Milan se, s druge strane, zadovoljava i drugom i trećom pozicijom.

"Želimo opet da budemo među prva tri tima i da doguramo što dalje u Kupu Italije. To su naši ciljevi. Plasman u Ligu šampiona je ključan, zbog ekonomskih aspekata", izjavio je Galijani.

Milan je u dosadašnjem dijelu prelaznog roka doveo Kejsuku Hondu iz CSKA, koji je otvoreno priznao da za Milan navija "zbog Dejana Savićevića".

Milanezi pregovaraju sa Fiorentinom oko dovođenja Adema Ljajića, dok je Brazilac Robinjo na izlaznim vratima kluba.

"Momak želi da se vrati u Brazil. Ispunićemo mu želju, u toku su pregovori sa Santosom", zaključio je Galijani.

Bonus video: