Pardju: Želim Benta i Remija

"Bent i Remi su trenutno pod ugovorom sa drugim klubovima. Teško je angažovati ih, morate biti mnogo oprezni", rekao je Pardju
0 komentar(a)
Pardju, Foto: Beta/AP
Pardju, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 09.07.2013. 10:15h

Trener Njukasla Alan Pardju rekao je danas da u klub želi da dovede napadače Darena Benta i Loika Remija, kako se u napadu više ne bi oslanjao samo na Papisa Sisea.

"Potrebna su nam dva nova ofanzivna igrača. Bent i Remi su na mom spisku želja za narednu sezonu. Prošle godine, iako sam imao četvoricu, petoricu igrača u napadu, nisam imao utisak da je konkurencija u toj oblasti dovoljno dobra za tim iz Premijer lige", rekao je Pardju.

Šef struke Njukasla je u januarskom prelaznom roku u pokušao da dovede Remija iz Marseja, ali su ga u tome preduhitrili iz Kvins Park Rendžersa, koji će se naredne sezone takmičiti u Čempionšipu.

"Bent i Remi su trenutno pod ugovorom sa drugim klubovima. Teško je angažovati ih, morate biti mnogo oprezni. Lijepo je da naši navijači znaju koga želimo, ali ne smijemo ometati pripreme drugih klubovima našim željama", kazao je Pardju.

Remi (26) je u januaru iz Marseja za 10 milona eura prešao u KPR, sa kojim je potpisao četvoro i po godišnji ugovor, dok je Bent (29) ugovorom za Aston Vilu vezan do kraja sezone 2015/16.

Bonus video: