Jovetićev agent u Mančesteru: Siti spreman da izbroji 30 miliona?

"Gazeta delo sport" piše da je Stevanov menadžer Fali Ramadani sletio u Mančester, gdje će razgovarati sa novim trenerom Sitija Manuelom Pelegrinijem
8 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 09.07.2013. 10:32h

Je li Mančester siti klub koji je spreman da izbroji 30 miliona eura za Stevana Jovetića? Odgovor će se dobiti narednih dana.

"Gazeta delo sport" piše da je Stevanov menadžer Fali Ramadani sletio u Mančester, gdje će razgovarati sa novim trenerom Sitija Manuelom Pelegrinijem.

Za razliku od Juventusa i drugih klubova koji su odavno zainteresovani za crnogorskog napadača, a ne mogu da sakupe novac da ostvare transfer, Siti ne bi trebao da ima takvih problema. Superbogati klub u rukama arapskih šeika spreman ja da ispuni većinu želja novog trenera, neophodno je samo da Čileanac klimne glavom.

Siti tek treba da krene u aktivniju tržišnu aktivnost, jer je brzonogi Španac Hesus Navas jedini fudbaler koji je za sada pojačao redove prošlogodišnjeg šampiona Engleske.

Sa druge strane, ekipu je napustio Karlos Teves (prešao i Juventus), spominje se i odlazak Edina Džeka, pa su "građanima", bez sumnje, potrebni novi napadači.

Tako se otvara prostor za dovođenje Stevana Jovetića. Prelazak u Englesku čak je i aktuelniji od ostanka na Apeninima, jer je jedini klub koji finansijski može da ispuni zahtjeve Fiorentine (Juventus) već angažovao Tevesa i Ljorentea.

Stvari će se promijeniti ako Napoli proda Kavanija Pari Sen Žermenu za 63 miliona eura, ali svejedno, Jovetić je trenutno bliži Engleskoj nego Italiji...

Bonus video: