Roben: Gvardiola će mi pomoći da napredujem

“Želim da napredujem kao igrač i mislim da je Gvardiola pravi čovjek za to. Njegove riječi hvale su sjajan kompliment i to me čini ponosnim”, rekao je Roben za sajt Bajerna
1 komentar(a)
Arjen Roben, Foto: Reuters
Arjen Roben, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.07.2013. 13:27h

Fudbaler Bajerna iz Minhena Arjen Roben izjavio je danas da se raduje radu s Pepom Gvardiolom i da smatra da bivši trener Barselone može da mu pomogne da napreduje kao igrač.

Gvardiola je prošle sedmice opisao Robena kao “poklon”, a holandski reprezentativac oduševljen je pozitivnim rečima novog trenera.

“Želim da napredujem kao igrač i mislim da je Gvardiola pravi čovjek za to. Njegove riječi hvale su sjajan kompliment i to me čini ponosnim”, rekao je Roben za sajt Bajerna.

On je dodao da je radio sa nekoliko izuzetnih trenera, ali da je veoma uzbuđen što će raditi sa Gvardiolom.

“Imao sam nekoliko izuzetnih trenera u svojoj karijeri... Malo sam stariji ovih dana, ali sam uvijek spreman za nešto novo”.

“On (Gvardiola) je sjajan trener i čuo sam da se stvarno daje na treninzima i da mnogo razgovara sa igračima. Stvarno sam uzbuđen”, rekao je Roben.

Holanđanin je kazao i da je zadovoljan pojačanjima koje je Bajern doveo - Marijom Geceom i Janom Kirhofom.

“Mario je vrhunski igrač. Bićemo još jači sa njim u timu. I Kirhof će nam pomoći. On je veliki talenat. Imamo toliko kvaliteta, to je nevjerovatno”, zaključio je Roben.

Bonus video: