Galijani: Milan odbio više od 30 miliona eura za El Šaravija

Iako potpredsjednik Milana nije htio da otkrije ime kluba, italijanski mediji nagađaju kako se radilo o Čelziju, Anžiju ili Arsenalu
1 komentar(a)
El Šaravi, Foto: Reuters
El Šaravi, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.07.2013. 10:24h

Adrijano Galijani je izjavio da je Milan nedavno odbio veoma unosnu ponudu za 20-godišnjeg napadača Stefana el Šaravija.

„Ono što dosad nismo rekli nikome je da smo dobili jako visoku ponudu za El Šaravija, ali neću imenovati klub o kojem se radilo. Riječ je o jako važnom klubu”, rekao je Galijani za program italijanske televizije „7 Gold”.

Iako potpredsjednik Milana nije htio da otkrije ime kluba, italijanski mediji nagađaju kako se radilo o Čelziju, Anžiju ili Arsenalu.

„Informisao sam igračevog menadžera i čim se vratio s Kupa konfederacija razgovarao sam sa Stefanom. Nismo željeli da ga prodamo, ali smo informisali momka i njegovu porodicu o ponudi koja je došla”.

„Pitao sam ga šta želi. Rekao je da mu je novac koji ima i više nego dovoljan, da je Milanov navijač i da ne želi da ode. Poljubio sam ga u obraz i to je bilo to. Koliko je visoka ponuda bila? Veća od 30 miliona eura”, rekao je Galijani.

El Šaravi je u Milan stigao 2011. godine iz Đenove, a prošle sezone je sa 16 golova bio najbolji klupski strijelac i treći golgeter Serije A.

Bonus video: