Podolski: Arsenal će biti u vrhu

„Nekolicina klubova ima nove trenere, pa je teško reći šta će se dogoditi. Oni će biti jaki i izjednačeni, a Arsenal će biti jak”, rekao je Podolski za „San”
0 komentar(a)
Kasorla i Podolski, Foto: Reuters
Kasorla i Podolski, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.07.2013. 14:30h

Fudbaler Arsenala Lukas Podolski rekao je danas da se nada da će njegova ekipa u predstojećoj sezoni biti u samom vrhu Premijer lige i iskoristiti to što su pojedini klubovi tokom ljeta promijenili trenere.

Podolski je prošlog ljeta iz Kelna prešao u Arsenal, a prošle sezone postigao je 11 golova i imao 10 asistencija.

Arsenalovi veliki protivnici Mančester junajted, Mančester siti i Čelzi su tokom ljeta doveli nove trenere, a Podolski se nada da će njegova ekipa to iskoristiti.

„Nadamo se da će ove sezone Arsenal biti na vrhu. Na sreću, engleski fudbal nije kao španski, gdje se samo dve ekipe, Real Madrid i Barselona, bore za titulu”.

„U Premijer ligi imate pet, šest, čak i sedam veoma kvalitetnih ekipa. Biće teško, ali znam da će Arsenal biti jedna od ekipa u vrhu”.

„Nekolicina klubova ima nove trenere, pa je teško reći šta će se dogoditi. Oni će biti jaki i izjednačeni, a Arsenal će biti moćan”, rekao je Podolski za „San”.

Podolski će se u ponedjeljak priključiti saigračima na pripremama, pošto je dobio produženi odmor zbog obaveza u reprezentaciji Njemačke.

„Tobdžije” u četvrtak putuju u Indoneziju, gdje počinju azijsku turneju.

„To će biti moja prva turneja sa Arsenalom. Nadam se da ćemo dobro igrati i da će nas zaobići povrede. Prošle sezone sam igrao dobro, postigao sam mnogo golova i asistirao, pa sam zadovoljan”.

„Došao sam iz male ekipe kao što je Keln, pa mi nije bilo lako, ali nadam se da ću ove sezone biti još bolji”, zaključio je Podolski.

Bonus video: