Panov: Spaleti će dovesti Vučinića

Prodaju Vučinića od početka sezone italijanski mediji vide kao mogućnost dobre zarade i novca za kupovinu drugih igrača.
53 pregleda 3 komentar(a)
Mirko Vučinić, Foto: REUTERS
Mirko Vučinić, Foto: REUTERS
Ažurirano: 06.07.2013. 12:41h

“Mirko Vučinić je veoma kvalitetan, iskusan i jak igrač, i želim da budem prvi koji će ga najaviti kao veliko pojačenje Zenita u ovom prelaznom roku", kazao je bivši napadač kluba sa “Petrovskog”, Aleksandar Panov.

On je to kazao za ruske medije koje je interesovalo tačnost informacije da je Zenit krenuo u trku za našim kapitenom.

"Siguran sam da će Zenit uskoro predstaviti Vučinića. Puno je razloga što je ovoj ekipi neophodan takav igrač. Prvenstveno što bi u tandemu sa našim najskupljim igračem, Hulkom, Vučinić činio najbolji napadački tandem u zemlji. Hulku odgovara način igre ali i karakter Vučinića. Hulk nema povjerenja u sadašnje saigrače pa previše solira, i sve bi se promijenilo kada bi na drugoj strani napada imao Crnogorca", kazao je Panov.

Prodaju Vučinića od početka sezone italijanski mediji vide kao mogućnost dobre zarade i novca za kupovinu drugih igrača.

"Ne postoji ništa što bi se ispriječilo dolasku Vučinića. Zenit ima novca da ispuni svaku želju Vučiniću, koji je uz to u sjajnim odnosima sa svojim bivšim trenerom Lućanom Spaletijem. I Spaleti ne krije da je očaran klasom Vučinića, kojem nije u interesu da ostane u Juventusu zbog konkurencije u pridošlim pojačanjima, Karlosu Tevesu i Fernandu Ljorenteu. Svakako da je svjestan da će zbog njih imati manju minutažu, a on je igrač koji to ne podnosi", zaključio je Panov.

A Zenitu trebaju pojačanja u napadu i juče je postao jači za Italijana iz Fejnorda, Gracijana Pelea. Pele je prethodne sezone u 29 utakmica postigao 27 golova i imao je šest asistencija.

Bonus video: