Crnogorske sudije na međunarodnoj sceni

Sudijski komitet UEFA angažovao je tri sudijska tima iz Crne Gore za djeljenje pravde na mečevima kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope
79 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Dabanović, Foto: Savo Prelević
Nikola Dabanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.07.2013. 16:07h

Djeljenje pravde na utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između finskog HJK Helsinkija i estonskog Nome Kaljua povjereno je sudijskom timu na čelu sa Jovanom Kaluđerovićem. Pomoćnici na meču koji se igra 16. jula 2013. godine u Helsinkiju biće Danijel Dević i Dejan Pajović, dok će ulogu četvrtog sudije obavljati Mileta Šćepanović.

Revanš meč prvog kola kvalifikacija za Evropa ligu između Aktobea i Gandzasara sudiće Nikola Dabanović, kojem će asistirati Dragan Vujović i Vladan Todorović. Četvrti sudija meča koji se igra 11. jula 2013. godine u Almatiju biće Željko Radunović.

Crnogorski sudijski tim koji predvodi Pavle Radovanović djeliće pravdu na revanš meču prvog kola kvalfikacija za Evropa ligu između ekipa Boteva i Astane. Radovanoviću će asistirati Veselin Radunović i Đorđije Ražnatović, dok će ulogu četvrog sudije obavljati Miloš Novović.

Takođe, Sudijski komitet UEFA odredio je Nikolu Razića, internacionalnog sudiju sa liste za pomoćno suđenje, za učešće na završnom turniru U19 Evrpskog prvenstva koji se održava od 20. do 29. jula 2013. godine u Litvaniji.

Bonus video: