Galijani: Razmišljamo o Ljajiću

"Razmišljamo o Ademu Ljajiću iz Fiorentine, kao i o Hondi. Ne znam da li ćemo kupiti Ljajića ili nekog drugog. Definitivno nećemo da kupujemo napadača koji ima 32 godine", kaže Galijani
0 komentar(a)
Ljajić, Foto: Beta/AP
Ljajić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 05.07.2013. 15:24h

Potpredsjednik Milana Adrijano Galijani rekao je danas da će njegov klub, ukoliko se Robinjo vrati u Santos, dovesti nekog mladog napadača i dodao da razmišljaju i o fudbaleru Fiorentine Ademu Ljajiću.

Galijani je danas govorio o budućnosti Urbi Emanuelsona, koji je drugi dio prošle sezone proveo na pozajmici u Fulamu, i o Robinju, koju bi mogao da se vrati u Santos ovog ljeta.

"Postoji mnogo otvorenih pregovora. Emanuelson bi mogao da ostane, razgovaraćemo sa njim i sa trenerom. Robinjo? Mi smo posljednji zahtjev smanjili ispod 10 miliona eura, ne možemo manje od toga", rekao je Galijani, prenose britanski mediji.

"Ako on ode, dovešćemo nekog mladog napadača. Razmišljamo o Ademu Ljajiću iz Fiorentine, kao i o Hondi. Ne znam da li ćemo kupiti Ljajića ili nekog drugog. Definitivno nećemo da kupujemo napadača koji ima 32 godine", kazao je Galijani.

Galijani je, takođe, kazao da napadač Mario Baloteli može da ode iz tog kluba samo ako neko ponudi 150 miliona eura.

"On je ikona. Jedini način da on ode je da neko ponudi 150 miliona eura, što ne može da se odbije", rekao je Galijani.

Baloteli je u Milan došao u januarskom prelaznom iz Mančester sitija. Vrlo brzo je postao miljenik navijača, još više zbog svojih ludorija van terena. On je za Milan do sada odigrao 13 utakmica i postigao 12 golova.

Bonus video: