El Šaravi nije na tržištu

"Nije na tržištu, nastavljamo bez tračeva i kombinacija. El Šaravi ostaje u Milanu", stoji u saopštenju kluba.
0 komentar(a)
El Šaravi, Foto: Beta/AP
El Šaravi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.07.2013. 18:16h

Današnji dan je odlučio sudbinu Stefana El Šaravija u Milanu - mladi napadač je nakon razgovora sa potpredsjednikom kluba Adrijanom Galijanijem odlučio da ostane u Gradu mode, uprkos sve češćim spekulacijama da napušta "rosonere".

"Nije na tržištu, nastavljamo bez tračeva i kombinacija. El Šaravi ostaje u Milanu", stoji u saopštenju kluba.

Faraon se, naime, danas poslijepodne sastao sa Galijanijem i prije sastanka su mnogi tipovali da bi Milan mogao da ga stavi na transfer listu (procijenjen je na oko 40 miliona eura), a zainteresovani su bili Čelzi, Mančester siti i Real Madrid.

Priče o odlasku podgrijala su dešavanja u drugom dijelu prošle sezone kada je ovaj 20-godišnjak bio neprepoznatljiv na terenu, čak su i italijanski mediji napominjali da ima problem da funkcioniše sa Marijom Balotelijem u tandemu jer mu je Super Mario "oduzeo ulogu lidera".

"Stefan je navijač Milana, za njega je naš dres svetinja. Nastavljamo zajedno ubijeđeni da možemo mnogo", navodi se u saopštenju.

El Šaravi je u Milan stigao u junu 2011. i nije mu trebalo mnogo da na "San Siru" pokaže da je prava investicija - u dvije sezone je dao 18 golova u Seriji (prošle 16), pa se s pravom na njega računa kao za jednog od najperspektivnijih napadača na planeti.

Bonus video: