Legende kluba očekuju poziv na Skupštinu

"I dalje, međutim, i nama i javnosti ostaje nepoznat kriterijum po kojem se aktuelno rukovodstvo kluba opredijelilo za prenos svega osam odsto akcija na bivše fudbalere i zaposlene“
1 komentar(a)
Vujović, Foto: Danilo Mitrović
Vujović, Foto: Danilo Mitrović
Ažurirano: 02.07.2013. 10:23h

Grupa nekadašnjih fudbalera Budućnosti, koja je prije desetak dana osnovala nevladinu organizaciju „Volim Budućnost“, pogođena sramnim dešavanjima u klubu, obratila su se juče saopštenjem nakon nedavno odražane Skupštine AD Budućnost.

„Naše udruženje pozdravlja odluku o prenosu osam odsto akcija na bivše fudbalere i zaposlene i smatramo da če naše učešće u daljem radu FK Budućnost doprinijeti kvalitetu budućeg rada FK Budućnost. I dalje, međutim, i nama i javnosti ostaje nepoznat kriterijum po kojem se aktuelno rukovodstvo kluba opredijelilo za prenos svega osam odsto akcija na bivše fudbalere i zaposlene“.

„Mišljenja smo da sve odluke koje su od značaja za buduće funkcionisanje kluba, Skupština AD FK Budućnost treba da odloži do konstituisanja novih organa upravljanja, u kojima će učešće uzeti predstavnici našeg udruženja kao i predstavnici navijačke grupe Varvari, kao legitimni predstavnici manjinskih akcionara“.

„Stoga, očekujemo poziv aktuelnog rukovodstva kluba predstavnicima našeg udruženja na nastavak zasijedanja Skupštine FK Budućnost, koji je predviđen za ovu sedmicu“.

Bonus video: