Kavani bi mogao da ostane u Napoliju

Britanski “Dejli meil” naveo je da je Čelzi povećao ponudu na 52,5 miliona eura, ali da su predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis i trener Rafael Benites odlučni i da ne žele da smanje obeštećenje
0 komentar(a)
Kavani, Foto: Reuters
Kavani, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.06.2013. 13:10h

Fudbaler Napolija Edinson Kavani mogao bi da ostane u tom klubu, iako su brojni mediji prenijeli da se već dogovorio sa upravom Čelzija oko prelaska na “Stemford Bridž”.

Italijanski “Tutosport” je prenio danas da Kavani razmišlja o potpisivanju novog ugovora sa Napolijem, nakon čega bi u tom klubu ostao do 2018. godine i dobio povećanje plate na 7,5 miliona eura po sezoni.

Kavani se trenutno nalazi u Brazilu sa reprezentacijom Urugvaja.

"Trenutno je sve napeto u Napulju. Sve što kažem mediji pogrešno protumače, pa je ipak bolje da ostanem miran. Vidjećemo šta će se dogoditi. Niko ne zna šta će biti sutra, ni šta će se dogoditi za godinu dana", rekao je Kavani za “Gazeto delo sport”.

Tokom ljeta Kavani je bio tema raznih spekulacija o transferima, a pominjani su Čelzi, Mančester siti, Real Madrid i Pari Sen Žermen.

Napoli je za njega odredio obeštećenje od 63 miliona eura, ali nijedan klub nije ponudio toliko novca.

Pojedini italijanski mediji juče su prenijeli da se Kavani dogovorio o ličnim uslovima sa Čelzijem.

Navodno, on bi potpisao petogodišnji ugovor za platu od osam i po miliona eura po sezoni.

Britanski “Dejli meil” naveo je da je Čelzi povećao ponudu na 52,5 miliona eura, ali da su predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis i trener Rafael Benites odlučni i da ne žele da smanje obeštećenje.

Bonus video: