Bora Milutinović: Prerano ste Francuze proglasili pobjednicima

"Utakmica fianla je upotpunosti nepredvidljiva", smatra Bora Čudotvorac
12 komentar(a)
Bora Milutinović, Foto: Sports.ru
Bora Milutinović, Foto: Sports.ru
Ažurirano: 13.07.2018. 13:14h

U finalu Lužnjikijau nedjelju za titulu svjetskog rpvaka igraće Francuska i Hrvatska. Francuze su svi progalsili šampionima i prije nedjeljnog finala. Razlog tome je podatak da su Hrvati odigrali utakmicu više, jer su u svim utakmicama nokaut faze igrali produžetke. Hrvgati će imati i dan odmora manje.

Bora Milutinović, međutim, ne daje prednost Galskim pjetlovima. Popularni Čudotvorac, koji je pet različitih selekcija vodio na svjetskim prvenstvima ima i objašnjenje.

"Smatram da su svi prerano počeli da stavljaju zlatne medalje farncuskim igračima. Vjerujte mi na riječ, igra će biti potpuno nepredvidljiva. Hrvati su sada neustrašivi! Oni su već uveliko prevazišli lična očekivanja i postigli su nevjerovatan uspjeh. Za razliku od Francuza upotpunosti su oslobođenji pritiska javnosti, medija...Taj kamen o vratiu Francuzima ide u rpilog Hrvatskoj", smatra Milutinović, koji je sa uspjehom na svjetskim prvenstvima vodio Meksiko, SAD, Kostariku i Nigeriju, a sa Kinom je izborio učešće ali bez značajnijeg rezultata na najvećoj smotri.

Bonus video: