Anćeloti: Čast je trenirati Ronalda, on je fantastičan fudbaler

"On je fantastičan fudbaler. Čast je trenirati igrača kao što je Ronaldo. Srećan sam što ću imati priliku da radim sa njim", rekao je Anćeloti
0 komentar(a)
Anćeloti, Foto: Beta/AP
Anćeloti, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 27.06.2013. 15:20h

Da zvijezde treba "maziti" od prvog dana, zna i novi trener Reala Karlo Anćeloti.

"On je fantastičan fudbaler. Čast je trenirati igrača kao što je Ronaldo. Srećan sam što ću imati priliku da radim sa njim", rekao je Anćeloti, koji je imao priliku da trenira asove poput Brazilca Ronalda, Zinedina Zidana i Ronaldinja.

Anćeloti je dodao da Real ima snažan tim i da će u narednih nekoliko dana razgovarati o eventualnim pojačanjima.

"Želim spektakularan tim, koji će moći da kontroliše utakmicu, ima dobre ideje u napadu i uspostavi balans na terenu. Ne mislim da ćemo imati problema da igramo napadački fudbal sa velikim posjedom lopte", obećao je Anćeloti.

Doskorašnji trener Pari Sen Žermena poručio je da se on razlikuje od Portugalca Žozea Murinja, koji nije bio u dobrim odnosima sa Ikerom Kasiljasom i Serhiom Ramosom.

"Ne mislim da je Realu potreban mirotvorac, nikada nisam to bio, ja sam samo trener. Do sada sam uvijek imao dobar odnos sa igračima i želim da tako bude i u Realu", rekao je 54-godišnji Italijan.

Anćeloti je tokom karijere vodio Ređanu, Parmu, Juventus, Milan, Čelzi i PSŽ, sa kojim je prošle sezone, poslije 19 godina, osvojio šampionsku titulu u Francuskoj.

Bonus video: