Nenad Đurović ponovo u Sutjesci

Nakon šest mjeseci provedenih u jednom mađarskom drugoligašu, rođeni Nikšićanin zaoštriće konkurenciju u posljednjoj liniji
226 pregleda 0 komentar(a)
Nenad Đurović, Foto: Privatna galerija
Nenad Đurović, Foto: Privatna galerija
Ažurirano: 27.06.2013. 08:28h

Nenad Đurović je prvo pojačanje Sutjeske u ljetnjem prelaznom roku. Nakon šest mjeseci provedenih u jednom mađarskom drugoligašu, rođeni Nikšićanin zaoštriće konkurenciju u posljednjoj liniji, koja je nakon odlaska Igora Ćukovića u Crvenu zvezdu prilično oslabljena.

Osim Đurovića, drugo pojačanje nikšićkih „plavo–bijelih“ po svemu sudeći biće Igor Nedeljković, koji će već danas na svom prvom kontrolnom meču na Tari imati priliku da uvjeri stručni štab da se na njega može računati.

Svakako narednih dana treba očekivati i nova pojačanja, koja su neophodna u svim linijama tima, s obzirom na to da Sutjesku vrlo brzo iščekuju evropska iskušenja.

Crnogorski šampion u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona 16. jula odmjeriće snage sa Šerifom u Tiraspolju, dok se revanš igra sedam dana kasnije, vjerovatno u Nikšiću (još se čeka dozvola za stadion kraj Bistrice).

Kada su u pitanju odlasci, slobodni u izboru nove sredine su Đorđije Ćetković i Nemanja Kosović, dok sudbina Jovana Nikolića i Ćukovića zavisi od probnog rada u Crvenoj zvezdi.

Bonus video: