Teves dogovorio sve sa Juveom

Prepreka, dakle, nema, a Juventus će Sitiju za transfer platiti 12 miliona eura (devet odmah i tri kroz bonuse kroz bonuse u naredne tri sezone)
2 komentar(a)
Karlos Teves, Foto: Beta AP
Karlos Teves, Foto: Beta AP
Ažurirano: 25.06.2013. 20:27h

Toliko čekani fudbaler ekstra klase kojeg Juventus ganja već tri prelazna roka dolazi iz Mančester sitija - italijanski mediji su objavili da je „stara dama” postigla dogovor oko dolaska Karlosa Tevesa.

"Sve je dogovoreno. Ostalo je još samo da Teves prođe ljekarske preglede i ugovor će biti potpisan", napisao je torinski "Tutosport".

Prepreka, dakle, nema, Juventus će Sitiju za transfer platiti 12 miliona eura (devet odmah i tri kroz bonuse kroz bonuse u naredne tri sezone), a popularni Apač će dobijati 5,5 miliona eura po sezoni.

Ovaj 29-godišnji fudbaler u klauzuli ima opciju da boravak produži za još 12 mjeseci u Torinu.

"Gazeta delo sport" ističe da sportski direktor Juventusa Đuzepe Marota nije u Mančesteru dogovarao samo transfer Argentinca, već da je želio da na pozajmicu dovede i Aleksandra Kolarova.

"Ali, Englezi nisu željeli ni da čuju, jer je Kolarov za njih u ovom trenutku nedodirljiv na tržištu", navodi milanski list.

Po informacijama sa Apenina, dolazak Tevesa ne mijenja ništa - Juve će svakako do kraja prelaznog roka uraditi sve da dovede i Stevana Jovetića iz Fiorentine.

Problem u pregovorima je samo taj što italijanski šampion ne želi da izdvoji 30 miliona eura koliko je Fiorentina postavila kao fiksnu cijenu za crnogorskog napadača.

Bonus video: