Advokati na saslušanju u sudu umjesto Riberija i Benzeme

Riberi je u priznao da je imao seks sa Deharovom u Minhenu 2009. kada je ona imala 17 godina, dok je Benzema rekao da nije, iako je Alžirka kazala da joj je on platio za seks 2008. kada je imala 16 godina
1 komentar(a)
Ažurirano: 18.06.2013. 12:19h

Saslušanje francuskih fudbalera Franka Riberija i Karima Benzeme zakazano je za danas, ali se oni neće pojaviti pred sudom zbog optužbi da su maloljetnoj prostitutki platili za seksualne usluge.

Kako su prenijeli britanski mediji, fudbalere će na sudu predstavljati njihovi advokati.

Obojica su ranije odbacili optužbe, a Zahia Dehar je rekla da oni nisu znali da ona u to vrijeme nije imala 18 godina.

Riberi je u međuvremenu priznao da je imao seks sa Deharovom u Minhenu 2009. kada je ona imala 17 godina, dok je Benzema rekao da nije, iako je Alžirka kazala da joj je on platio za seks 2008. kada je imala 16 godina.

Prema francuskom zakonu, onaj ko plati za seks osobi mlađoj od 18 godina suočava se sa trogodišnjom zatvorskom kaznom i novčanom od 45.000 eura.

Pored Riberija i Benzeme, u skandal je uključeno još šest osoba. Incident se dogodio neposredno pred početak Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine.

Neki od preostalih ljudi optuženi su za "teško podvođenje".

Zahia Dehar sada ima 21 godinu, a u međuvremenu je postala poznata i po tome što je osnovala sopstvenu modnu kompaniju, a postala je i muza njemačkog dizajnera Karla Lagerfelda.

Bonus video: