Nani prelazi u Arsenal?

Nani je u Mančester junajted stigao 2007. godine iz lisabonskog Sportinga za 17 miliona funti, a protekle sezone je bio u startnoj postavi u samo sedam mečeva
4 komentar(a)
Nani, Foto: Reuters
Nani, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.06.2013. 09:29h

Nanija, ofanzivnog vezistu Mančester junajteda, mediji su selili u Juventus, Galatasaraj, PSŽ, Monako, Sporting, ali će po svojoj prilici završiti u klubu koji niko nije spominjao - Arsenalu.

Kako prenosi britanskio “Star”, čelnici “crvenih đavola” su nedavno odbili ponudu Galatasaraja od šest miliona funti.

"Mi smo ponudili šest milionan funti za Nanija, oni to nisu prihvatili, a mi ne možemo dati više od toga. Nećemo više da pratimo Portugalca, jer ne možemo da priuštitimo da plati više od sedam miliona eura za njega. Mančester junajted tražio osam miliona funti, odnosno deset miliona eura i zbog toga on nije na našoj meti”, rekao je Unal Aisal, predsjednik Galatasaraja.

Arsenal je, sa druge strane, spreman da plati sedam miliona funti, što bi trebqalo da bude dovoljno da se transfer realizuje.

Izvršni direktor “topdžija” Ivan Gazidis nedavno je rekao da će klub ovog ljeta uložiti novac da napravi dobru ekipu.

Dvadesetšestogodišnji Portugalija ulazi u posljednju godinu ugovora, a na “Old Trafordu” su odbili da mu ponude produžetak saradnje.

Nani je nedavno tražio da mu se primanja povećaju na 90.000 funti nedeljno, što nije ni razmatrano od strane čelnika kluba.

Nani je u Mančester junajted stigao 2007. godine iz lisabonskog Sportinga za 17 miliona funti, a protekle sezone je bio u startnoj postavi u samo sedam mečeva.

Bonus video: