Gluščević: O Luki ćemo tek da razgovaramo sa Zenitom

"Postoji interesovanje nekoliko klubova iz Zapadne Evrope, ali tek poslije razgovora sa klubom vidjećemo šta ćemo odlučiti", istakao je Gluščević
66 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 15.06.2013. 18:24h

Informacija koja se pojavila u jednom ruskom mediju da je napadač Zenita Luka Đorđević pozajmljen novom ruskom prvoligašu Tomu iz Tomska, nije istinita a igrač i njegov menadžer o tome ne znaju ništa!

"Od toga nema ništa", kaže za “Vijesti” Igor Gluščević, menadžer našeg seniorskog i mladog reprezentativca.

"Niko sa nama nije ni razgovarao o toj mogućnosti. Ja tek u srijedu ili četvrtak putujem za Sankt Peterburg i tada ću sa predstavnicima kluba da razgovaram o Luki Đorđeviću i sljedećoj sezoni".

Luka je sjajnim ponašanjem i jednako dobrim igrama u svakoj prilici koju je dobio osvojio srca navijača Zenita. Međutim, što zbog povrede a što zbog izuzetno skupih igrača, koji su dovedeni na pozicijama koje pokriva Đorđević, nije dobijao šansu kakvu je zaslužio partijama protiv Spartaka i Anžija na startu sezone. Ipak, i na zimskim pripremama i u nekoliko utakmica za B tim, Đorđević je blistao, davao golove, a navijači su tražili da ga trener Lućano Spaleti uvrsti u prvi tim. Ovaj je to i uradio u finišu prvenstva, ali tada je titula već bila izgubljena.

Međutim, za našeg internacionalca interesuje se nekoliko velikih klubova i po svemu sudeći Luka će narednu sezonu provesti u nekome od njih na pozajmici.

"Postoji interesovanje nekoliko klubova iz Zapadne Evrope, ali tek poslije razgovora sa klubom vidjećemo šta ćemo odlučiti", istakao je Gluščević.

Bonus video: