Pobjeda omladinaca za kraj turnira „Kvarnerska rivijera“

Omladinska reprzentacija Crne Gore savladala je ekipu Rudara iz Labina rezultatom 3:1 u posljednjem kolu grupne faze turnira „Kvarnerska rivijera“
0 komentar(a)
Omladinci, Foto: Vesko Belojević
Omladinci, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 13.06.2013. 17:12h

Izabranici Aleksandra Miljenovića završavaju učešće na turniru na trećem mjestu u grupi, sa skorom od jedne pobjede i dva poraza. Plasman u polufinale, koje se je na programu u petak, izbroile su ekipe Helas Verone i Rijeke.

Naši omladinci odigrali su najbolji meč na turniru i upisali sigurnu pobjedu u duelu sa rivalom, koji nije uspio na pravi način da odgovori osim u 25. minutu kada su postigli jedini pogodak na susretu.

Pobjedu „sokolića“ najavio je Stefan Milošević pogotkom u 17. minutu susreta. Mreža Rudara zatresla se nakon kornera koji je izveo Tučević i odličnog udarca glavom Miloševića.

Rudar je osam minuta kansije odgovorio na isti način – Škopac je izveo korner sa lijeve strane a Hadžić glavom poslao loptu iz leđa Ličine.

U većem dijelu nastavka igralo se pred golom protivnika, što su iskoristili Cmiljanić i Tučević koji su pogodili mrežu protivnika. Cmiljanić je udarcem glavom vratio predonost našem timu u petom minutu nastavka nakon prekida sa desne strane koji je izveo Čađenović. Mladi napadač je upisao i asistenciju dva minuta prije kraja susreta kada je idealno uposlio Tučevića, kojem nije bilo teško da sa pet metara zatrese mrežu protivnika.

"Bili smo puno bolji od današnjeg rivla i dominirali tokom cijelog susreta. Stvorili smo veliki broj šansi i uspjeli da postignemo tri gola. Da je teren bio bolji siguran sam da bi i razlika na današnjem susretu bila ubjedljivija. Moram istaći da je ovo bila treća utakmica u tri dana i da igračima nije bilo lako, ali smo brojnim izmjenama u svakom meču taj teret ravnomjerno raspodijelili i što je najvažnije svi su bez povreda završili turnir. Treba istaći da smo imali i četiri debitanta, koji su igrama opravdali poziv", rekao je slektor Aleksandar Miljenović za sajt FSCG.

Bonus video: