Sutjeska pod Goricom u 5. kolu pred praznim tribinama

U prvom kolu prvenstva koje će startovati početkom avgusta sataće se: Petrovac - Dečić, Sutjeska - Mornar, Budućnost - Mladost, Rudar - Čelik, Zeta - Lovćen
3 komentar(a)
Budućnost - Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Budućnost - Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.06.2013. 16:01h

Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore izvukla je takmičarske brojeve na osnovu kojih su određeni parovi prva dva kruga Telekom 1. CFL za narednu sezonu.

U prvom kolu prvenstva koje će startovati početkom avgusta sataće se: Petrovac - Dečić, Sutjeska - Mornar, Budućnost - Mladost, Rudar - Čelik, Zeta - Lovćen.

Dva vodeća tima nedavno završenog šampionata, Sutjeska i Budućnost, igraju u Podgorici u 5. kolu. Kako će to biti četvrti od šest mečeva zaredom koje će Budućnost kao domaćin igrati pred praznim tribinama, fudbaleri će se u najvećem crnogorskom derbiju nadmetati iza zatvorenih vrata.

Budućnost će pred praznim tribinama igrati još jedan derbi, protiv Rudara u 8. kolu, a prije toga i utakmice protiv Mladosti, Mornara i Dečića.

Nikšićki derbi Čelik - Sutjeska igra se u 9. kolu, dok je duel Čelika i Budućnosti kraj Bistrice ostavljen za 11, posljednje kolo prvog dijela šampionata.

Sutjeska u 2. kolu gostuje Petrovcu, nakon čega dočekuje Dečić i Grbalj.

Termin početka osmog po redu izadanja crnogorskog šampionata biće uskoro određen.

Bonus video: