Marić treći put na klupi Rudara

"Dogovorio sam se sa klupskim rukovodstvom i već pravim plan priprema, pošto zbog Evrope, vremena za čekanje ili neki duži odmor, praktično nema", kratko je raportirao Marić
56 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 12.06.2013. 14:15h

„Pao“ je usmeni dogovor, uskoro će i paraf, sa konkretnim ishodom – novi (stari) trener fudbalera Rudara u narednoj sezoni biće Mirko Marić, najavio je predsjednik pljevaljskog prvoligaša, Radenko Petrović, čime je samo ozvaničio ono što se u Pljevljima priča već danima.

A da će na klupi zamijeniti dojučerašnjeg „šefa“, Nikolu Rakojevića, definitivno potvrđuje upravo Marić:

"Dogovorio sam se sa klupskim rukovodstvom i već pravim plan priprema, pošto zbog Evrope, vremena za čekanje ili neki duži odmor, praktično nema. Okupićemo se 17. juna popodne i dan kasnije početi rad. Očekujem sve igrače na prozivci, a onda ćemo, nakon razgovora sa svakim od njih pojedinačno, imati mnogo jasniju sliku ko ostaje a ko odlazi. Pomagaće mi Vuko Bogavac, sa kojim sam i ranije sarađivao, i kao igrač i kao trener", kratko je raportirao novi strateg Rudara.

Biće ovo treći put u posljednjih šest godina da Mirko Marić kormilari pljevaljskim fudbalskim brodom.

U sezoni 2006/2007 osvojio je prvi Kup u nezavisnoj Crnoj Gori, u narednoj je obavljao funkciju sportskog direktora, da bi se na čelo stručnog štaba opet vratio kada je Ivanu Adžiću zbog katastrofalnih igara uručen otkaz.

U međuvrmenu bio je trener kotorskog Bokelja i bjelopoljskog Jedinstva.

Bonus video: