Rodžers: Liverpul će se boriti za prva četiri mjesta u ligi

"To će biti težak zadatak, jer kako mi napredujemo, drugi klubovi će imati mnogo više novca", rekao je Rodžers
2 komentar(a)
Brendan Rodžers, Foto: Reuters
Brendan Rodžers, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.06.2013. 10:42h

Trener fudbalera Liverpula Brendan Rodžers rekao je danas da će se njegova ekipa u predstojećoj sezoni boriti za jedno od prva četiri mjesta u Premijer ligi.

"Nije moj posao da tražim izgovore, već da pronađem rješenja i da pokušam da nas ubacim tamo (među prve četiri ekipe). Nisam ovdje da bih se osjećao lepo, da sedim i zarađujem novac i samo da uživam što sam trener Liverpula", rekao je Rodžers, prenijeli su britanski mediji.

Liverpul je doveo Kolo Turea iz Mančester sitija, a uskoro bi trebalo da dovede španske igrače Jaga Aspasa i Luisa Alberta.

"Postoji pritisak, ali vjerujem da smo sada u mnogo boljoj poziciji za borbu za prva četiri mjesta. Mislim da to možemo da ostvarimo - vjerujem da smo ove godine izgradili dobru osnovu. To će biti težak zadatak, jer kako mi napredujemo, drugi klubovi će imati mnogo više novca", rekao je Rodžers.

Jedan od njegovih najvećih zadataka ovog ljeta biće rješavanje statusa napadača Luisa Suaresa, koji je u više navrata izjavio da želi da ode iz Engleske.

Bonus video: