PRAVAC INOSTRANSTVO

Balša Božović u Austriji Luštenau

"Mislim da je ovo veliki korak naprijed u mojoj karijeri. Nadam se samo da će me zaobići povrede i onda će sve biti ako treba", rekao je Božović
374 pregleda 0 komentar(a)
Balša Božović, Foto: Vesko Belojević
Balša Božović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 21.02.2019. 07:00h

Doskorašnji vezista Zete Bala Božović, nekadašnji veliki talenat Budućnosti i Mogrena, našao je prvi inostrani angažman u karijeri - on će u naredne dvije godine nositi dres poznatog austrijskog drugoligaša Austrije Luštenau.

"Prezadovoljan sam što sam potpisao ugovor sa klubom koji ima tradiciju i koji je mnogo dobro organizovan. Mislim da je ovo veliki korak naprijed u mojoj karijeri. Nadam se samo da će me zaobići povrede i onda ne sumnjam da će sve biti kako treba", rekao je Božović.

Austrija Luštenau, klub iz istoimenog gradića sa samog zapada Austrije, iz ulice Kajzera Franca-Žozefa Štrasea, završio je proteklu sezonu na trećem mjestu, sa četiri boda manje od drugoplasiranog Altaha.

"Želio bih da se zahvalim ljudima iz Zete na dobroj saradnji, imali smo mnogo više radosnih momenata nego tužnih. Posebno ću pamtiti gol u Sarajevu kao i cijelo prošlo ljeto koje smo proveli igrajući u Evropi", kazao je Božović.