OSTAJE I PETROVIĆ?

Hidink produžio ugovor sa Anžijem

"Obje strane složile su se u aktiviranju klauzule u ugovoru na obostrano zadovoljstvo. Drago mi je", rekao je direktor Anžija Konstantin Remčjukov
0 komentar(a)
Hidink, Foto: Http://www.fc-anji.ru
Hidink, Foto: Http://www.fc-anji.ru
Ažurirano: 21.02.2019. 07:03h

Legendarni holandski trener Gus Hidink (66)produžio je ugovor s Anžijem na još jednu godinu. Sa njim bi u Mahačkali trebao da ostane i crnogorski trener Željko Petrović, koji obavlja funkciju prvog Hidinkovog saradnika.

Hidink i Petrović preuzeli su Anži u februaru 2012. godine, potpisavši ugovor koji je isticao s posljednjim danom juna. Saradnja je sada produžena, iako finansijska pozadina dogovora nije poznata.

"Obje strane složile su se u aktiviranju klauzule u ugovoru na obostrano zadovoljstvo. Drago mi je", rekao je direktor Anžija Konstantin Remčjukov.

Prošle sezone Anži je završio sezonu na za njih rekordnom trećem mjestu u ruskom prvenstvu, a poražen je u finalu Kupa na penale od moskovskog CSKA.

Ranije je Hidink je rekao kako ne isključuje odlazak u penziju po završetku aktuelne sezone, ali je očito ponuda Anžija bila predobra da bi se odbila.

Preporučujemo za Vas