Mugoša: Ne igram ja fudbal

Ne mogu ja da igram fudbal da bi se postigli rezultati", ocijenio je juče Mugoša na pres konferenciji povodom današnje sjednice Glavnog grada.
31 komentar(a)
Mugoša, Foto: Savo Prelević
Mugoša, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.06.2013. 09:52h

Gradonačelnik Podgorice i predsjednik Skupštine FK Budućnost Miomir Mugoša kazao je juče da su ga emotivno, ali bez činjenica, eksploatisali u medijima oni koji imaju kratko pamćenje i u čije je vrijeme bilo najviše afera u FK Budućnost.

"Ja se nijesam bavio radom prethodnika. Time treba da se bave nadležni državni organi, pa ću i njih malo podsjetiti da je postojala jedna ledina, takozvani stadion pod Goricom, a evo vidimo šta je napravljeno za sada. Ne mogu ja da igram fudbal da bi se postigli rezultati", ocijenio je juče Mugoša na pres konferenciji povodom današnje sjednice Glavnog grada.

Podsjećanja radi, fudbaleri Budućnosti osvojili su Kup Crne Gore i drugo mjesto na tabeli i tako po dva osnova izborili nastup u Evropi.

Međutim, tamo se neće naći isključivo zbog propusta administracije na čijem je čelu upravo Mugoša kao predsjednik Skupštine kluba (formalno nema velika ovlašćenja, ali odlučuje o svemu).

“Klub u propisanom roku nije dostavio potrebnu dokumentaciju propisanu Pravilnikom o licenciranju klubova za takmičenja u organizaciji Uefe”", zvanična je odluka FSCG.

Mugoša je najavio da će se uskoro održati Skupština kluba (nije održana više od pet godina), "gdje će sve dubioze i navodne enigme odagnati".

"Mogu da razumijem navijače i poklonike fudbala. Najmanje sam bio raspoložen prije neku noć, kao i većina nacije. Daćemo odgovore tim ljudima koji me kritikuju i kojima sam ja fizički spašavao život izlažući sebe riziku fizičkog ataka od određenih takozvanih fudbalskih poslenika", istakao je Mugoša.

Bonus video: